Data & Contact

Contact

Ben je geïnteresseerd in de Zijnskring? Heb je specifieke of persoonlijke vragen over de Zijnskring? Heb je vragen over het intreden of uittreden? Neem dan gerust contact met ons op.

Hieronder vind je tevens de data van de activiteiten van de Zijnskring en informatie over de aanmeldingsprocedure.

 

Contactpersonen Zijnskring

De organisatie van de Zijnskring is gebaseerd op het gedachtengoed van holoncratie, dat wil zeggen dat we een platte organisatie zijn waarbij de leden verschillende rollen en verantwoordelijkheden op zich nemen. Heb je vragen over de Zijnskring of wil je meer weten over de activiteiten van de Zijnskring? Voor al je vragen rondom de Zijnskring kun je terecht bij de contactpersonen van Zijnskring:

 Voor algemene vragen over de Zijnskring

Anja Boersma
06-57289844
anja.boersma@oersprong.nl

Flore Slob
0162-435898
flore@hetnet.nl

Heb je vragen over de website van de Zijnskring neem dan contact op met
Helma de Rooij
06-20172158
helmarooij@gmail.com

De Zijnskring is deel van de school voor Zijnsoriëntatie. Heb je algemene vragen over Zijnsoriëntatie? Neem dan contact op met het secretariaat van de school voor Zijnsoriëntatie.

School voor Zijnsoriëntatie
Doelenstraat 42
3512 XJ Utrecht
telefoon 030 – 23 16 513 (di/do)
e-mail: info@zijnsorientatie.nl

 

Belangrijke data Kringjaar 2020-2021

Studiedagen

  • zaterdag 29 mei 2021 (verplicht; aanmelden niet nodig voor Zijnskringleden, niet-leden kunnen zich aanmelden via deze link)

Kringrelatiedag

  • De datum van de kringrelatiedag is i.v.m. de coronamaatregelingen gewijzigd naar zaterdag 4 september 2021 (verplicht, aanmelden niet nodig).

Belangrijke data Kringjaar 2021-2022

Kringintroductiedag voor nieuwe leden

  • zaterdag 28 augustus 2021 (aanmelden via mail)

Kringritueel

Studiedagen

  • zaterdag 27 november 2021 (verplicht; aanmelden niet nodig voor Zijnskringleden, niet-leden kunnen zich aanmelden via deze link)
  • zaterdag 18 juni 2022 (verplicht; aanmelden niet nodig voor Zijnskringleden, niet-leden kunnen zich aanmelden via deze link)

Kringrelatiedag

  • zaterdag 12 februari 2022 (verplicht, aanmelden niet nodig)

Aanmelden voor Zijnskring

Als je voldoet aan de voorwaarden, dan ben je van harte welkom om toe te treden in de Zijnskring. Je treedt in voor een periode van één (school)jaar. Na de dat jaar treedt iedereen uit en kun je weer opnieuw intreden. Het in- en uittreden kan alleen tijdens het jaarlijkse Kringritueel in september. De inschrijving voor het Kringritueel start half juli.